aerconditionate.ro
"Cu noi aveti cele mai bune preturi,
montaj gratuit si garantia calitatii."
Business picture

Servicii


Transport si Livrare

Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului, sunt insotite de factura si certificate de garantie si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, vom rezerva echipamentele comandate timp de†trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

Produsele se livreaza in toata tara utilizand curierii proprii sau serviciile unei companii de curierat intern.

Plata se poate face prin transfer bancar inainte de livrarea produselor sau cu numerar la livrare.

In cazul platii in avans prin virament bancar, termenul de livrare se masoara din momentul confirmarii efectuarii platii.

Livrarea se va face astfel:

. pentru livrarea produselor comandate pe raza municipiului Bucuresti, Ón cazul comenzilor de peste†1000 RON, livrarea la domiciliu/sediu se face GRATUIT; Ón cazul Ón care comanda dumneavoastra este sub valoarea de†1000 RON, contravaloarea transportului este de†3 RON/km;

. pentru livrarea produselor comandate Ón afara municipiului Bucuresti, oriunde Ón tara, in functie de valoarea comenzii, de modalitatea de livrare si de modalitatea de plata aleasa, la valoarea produselor comandate se va adauga si valoarea calculata a transportului. Pentru a afla costul transportului trimite-ti un email la adresa†comandata@gmail.com specificand produsele si orasul in care doriti livrarea.

Montaj

Montajul aparatelor achizitionate de la noi, beneficiaza de montaj gratuit in limita a 3 m de traseu frigorific.
Oferta este valabila pentru Bucuresti si Ilfov

Daca doriti achizitionarea aparatelor fara transport si montaj, puteti beneficia de discouturi intre 10 si 20 %, in functie de aparat!