aerconditionate.ro
"Cu noi aveti cele mai bune preturi,
montaj gratuit si garantia calitatii."
Business picture

Despre noi


Cu noi faceti cea mai buna alegere. Echipamentele de aer conditionat LG propuse inglobeaza tehnologii de cel mai inalt nivel, functionand la parametrii optimi cu randament ridicat, asigurand confortul dorit in conditii de deplina siguranta in functionare, cu consumuri energetice reduse si cu respectarea normelor internationale de protectie a mediului. Gabaritele reduse si aspectul modern le asigura o integrare perfecta in orice tip de constructie. Programele de intretinere asigura clientilor nostri siguranta ca echipamentele lor functioneaza la un nivel de performanta superior si consumurile energetice sunt optime. Echipele de montaj sunt formate din personal calificat si cu experienta avand suport tehnic asigurat de catre ingineri specializati in instalatii pentru constructii.
    Cu siguranta, atunci cand optati pentru sisteme de climatizare va ganditi la pret, la performanta, la consum, la fiabilitate si la garantii.

Noi va oferim:

 - Consultanta pentru alegerea si dimensionarea corecta a echipamentelor,
 - instalarea la cheie,
 - service-ul prompt si competent,
 - perioada de garantie corecta,
 - comunicarea directa si eficienta 
    Inca de la inceput principalul obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta noastra este bazata pe oferta unor producatori de renume in echipamente de conditionare a aerului.